Miért érdemes hidromasszázs kádat választani otthonunkba?

2020. november 05. - csütörtök// Bíró Zoltán //

Miért érdemes hidromasszázs kádat választani otthonunkba?

Sok tanulmány szól a víz rendkívüli hatásáról az emberi szervezetre. Ha szeretnénk kicsit kikapcsolódni a hétköznapok fáradalmaiból, akkor sokszor vesszük igénybe a különböző fürdők szolgáltatásait.

Szerencsére most már akár otthonában is kiélvezheted a hidromasszázs fürdő előnyeit. Képzeld el, hogy hazaérve belefekszel egy fürdőkádnyi vízbe és a kádból áradó pezsgés átmasszírozza szinte az összes porcikádat. Jól hangzik igaz? Ha szeretnél ilyen élménnyel gazdagodni, akkor érdemes lehet beruházni egy hidromasszsázs kádra.

1. Segít feltöltődni testileg-lelkileg

Köztudott, hogy a hidromasszázs hatása segít a stressz és a fáradtság kezelésében. A vízbe merült test súlya 90%-kal csökken, így az izmok és ízületek felszabadulnak az egésznapos tehelés alól, hogy Te nyugodtan, súlytalanul lebeghess a gyógyhatású vízben.

A meleg víz és a levegő keveréke alkotja a hidromasszázs vízsugarát, mely a masszázs műveletét végzi. Ez az erőteljes vízsugár ellazítja a megfeszült izmokat és serkenti a test természetes fájdalomcsillapítójának (endorfinnak) termelését.



Természetesen a hidromasszázs sokkal többet nyújt, mint egy jó masszázs. A kellemesen pezsgő meleg víz biztosítja a szellemi és érzelmi felfrissülést egyaránt. Szóval egy fárasztó, nehéz vagy szomorú nap után elég lehet csak belecsobbannod 15-20 percre és máris feltöltődhetsz, jobb kedvre derülhetsz.

Vagy lefekvés előtt egy megmártózás és biztosan mélyen és nyugodtan tudsz aludni. Ha egyszer kipróbáltad, szinte biztos, hogy utána minden nap használni fogod. De akár a reggeli rutint is feldobhatod egy ilyen fürdéssel és máris kellemesebben fog indulni a napod.

2. Nagyon egészséges

A hidromasszázs nem más, mint a levegő és a víz megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. Tudtad, hogy a fürdés során a tested hőmérséklete megemelkedik, a vérkeringésed felgyorsul és a vérnyomásod csökkeni kezd? Mindemellett a sejteid számára szállított oxigén és tápanyag mennyisége is megnövekszik a többszörösére.

Ezutén kitágulnak a bőröd pórusai, a szöveteid és izmaid pedig ellazulnak. Ezeket a hatásokat növelheti a hidromasszázs, mely összességében ajánlható a mozgásszervi és reumatikus panaszokra, a vérkeringési- és anyagcserezavarok enyhítésére, illetve a visszerek megelőzésére.

Egy szó mint száz: ha szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni testileg-lelkileg, akkor érdemes lehet hidromasszázs kádat választanod fürdőszobáda!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?