Budapest Life Deluxe Jakuzzi: Luxus és Kényelem a Saját Otthonában

2024. szeptember 24. - kedd// Józsa-Kiró Dóra //

Budapest Life Deluxe Jakuzzi: Luxus és Kényelem a Saját Otthonában

A Wellis Budapest Life jakuzzi öt személy számára kínál tágas fürdési élményt, mindezt helytakarékos kialakítással. Két fekvőhelyet biztosít, melyek között egy mySEAT™ található, valamint a myJETS™ technológiával ellátott ülőhely, amely hatékonyan enyhíti a nyak- és vállfájdalmakat.

 

 

Ingyenes Beüzemelés és Kiváló Felszereltség

1. MyMusic™ 2.0 Hangrendszer
A jakuzzihoz tartozó modern MyMusic™ 2.0 hangrendszer kiváló minőségű, vízálló elemekkel rendelkezik. A megnövelt Bluetooth hatótávolság és a modern hangszóró kialakítás lehetővé teszi a mobiltelefonos csatlakozást.

 

 

2. Exkluzív LED Világítás
Az exkluzív színterápiás LED világítás a jakuzzi oldalfalába építve gondoskodik a hangulat megteremtéséről. A 10-20 LED-ből álló rendszer tökéletes összhangot biztosít a központi vízalatti világítással.

3. Life Skandináv Szigetelés
A skandináv szigetelési technológia hézagmentesen rögzíti a szigetelő lapokat a medence tartószerkezetéhez, így kiváló hőszigetelést nyújt. Az aljzatba épített légzsebek hatékonyan tartják távol a föld felől érkező hideget.

 

 

4. Energiatakarékos W-EC Keringető Motor
A jakuzzi alacsony fogyasztású (0,25 kW) W-EC keringető motorja csendes és hosszú élettartamú, így környezetbarát és költséghatékony megoldást kínál.

5. Ozmix™ Rendszer
Az Ozmix™ rendszer akár 20%-kal frissebb vizet biztosít, mint a hagyományos rendszerek, miközben a tökéletes víztisztaság garantált.

 

6. SmartPhone™ Applikáció WiFi Csatlakozással
Az új SmartPhone™ applikáció lehetővé teszi a jakuzzi távoli elérését és vezérlését okostelefonjáról. Bárhol, bármikor ellenőrizheti és állíthatja be jakuzzija állapotát.

7. Smart-In Step CityLife Okos Lépcső
Az opcióként rendelhető Smart-In Step okos lépcső alá egy 3 kW-os hőszivattyút építettek be, ami akár 70-75%-os fűtési energiamegtakarítást eredményezhet. A lépcső belsejében praktikus tárolórekeszek is találhatók.

 

Fedezze fel a luxus új szintjét a Budapest Life Deluxe jakuzzival, és teremtsen pihenésre alkalmas oázist otthonában!

Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?