Falsík alatti WC-tartályok: Modern Fürdőszobai Megoldások

2024. augusztus 26. - hétfő// Józsa-Kiró Dóra //

Falsík alatti WC-tartályok: Modern Fürdőszobai Megoldások

A fürdőszoba korszerűsítése során egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a falsík alatti WC-tartályok, melyek elegáns megjelenést és helytakarékos kialakítást kínálnak. Ezeknél a rendszereknél a tartály a fal mögött található, így csupán a WC-csésze és az öblítőgomb marad látható. Ez nemcsak esztétikus, hanem praktikus is.
 

 
A falsík alatti WC-tartályok előnyei

A falsík alatti megoldások több szempontból is előnyösek. Kompakt kialakításuk révén, mint az AlcaPlast falsík alatti AM101/1120 Sádromodul helytakarékosak, így a tartály falba süllyesztésével akár 10 centiméterrel is hátrébb kerülhet a WC-csésze, ami különösen fontos lehet kisebb fürdőszobákban. A rejtett vízvezetékek és tartozékok letisztult, minimalista megjelenést biztosítanak, míg a padlóval nem érintkező WC-csészék hosszú távon higiénikusabbak.
Bár kezdetben aggódhatunk a hozzáférhetőség miatt, az öblítőgomb lepattintható panelje biztosítja a tartály könnyű elérését, így szükség esetén a kisebb javítások is gyorsan elvégezhetőek úgy, mint a Öblítőtartály, Wellis Clarice falsík mögötti WC tartály + Angular nyomólap esetében.
 

 
A falsík alatti WC-tartályok hátrányai

A falsík alatti tartályok beépítése azonban komolyabb előkészületeket igényel. A fal felnyitása, a szennyvízcsövek átvezetése és a csempe helyreállítása mind jelentős munkát jelent, ezért az ilyen megoldások általában új építkezéseknél vagy teljes fürdőszoba-felújításnál a legalkalmasabbak. Emellett költségesebb is lehet a hagyományos WC-khez képest, hiszen nemcsak a tartály és a WC-csésze ára magasabb, de szakértő telepítése is elengedhetetlen.
 

 
Alternatív megoldások

A hátrányok mérséklésére jó megoldást kínálnak a szanitermodulok, melyek kevesebb bontási munkálattal járnak, és esztétikus megjelenést biztosítanak. Ezek a rendszerek könnyen kombinálhatók fali WC-csészékkel, megtartva a falsík alatti megoldások előnyeit. Ilyen a Wellis CorsicaBlack falsík előtti tartály fali WC-hez.
A falsík alatti WC-tartályok ideálisak mindazok számára, akik modern, helytakarékos és könnyen tisztítható fürdőszobát szeretnének. Bár a telepítés több munkát és költséget igényel, a végeredmény kifinomult és praktikus. Ezek a rendszerek már bizonyítottak szállodákban és irodákban, de otthoni használatra is remek választást jelentenek, különösen ha a helymegtakarítás és az esztétikus megjelenés fontos szempont.

 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?