RAVAK Tudástár: Hogyan válasszunk kádat? 1. rész

2016. április 06. - szerda// Ravak.hu //

RAVAK Tudástár: Hogyan válasszunk kádat? 1. rész

Sarokkádak

Sokak nagy kedvence, főleg, ha gyerekek is vannak a családban - ideális az esti fürdetéshez és impozáns látványt nyújt a nagyobb méretű fürdőszobákban. A sarokkád lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus, a döntésnél vegyük figyelembe, hogy gyakran szeretnénk-e közös fürdőzésre használni a kádat - ha igen, érdemes két “háttámlás” verziót választani, amelyben két felnőtt is kényelmesen elhelyezkedhet. Ilyen például a Ravak Rosa II kád is.

RAVAK Gentiana
 

Szimmetrikus és aszimmetrikus kádak


Ha nem sarokkádban gondolkodunk, szintén számos opció képzelhető el. Fontos, hogy tisztázzuk a méretet és gondoljuk végig, hogy hosszú távon hányan és hányszor használják majd a kádat. Érdemes akár évtizedekre előre tervezni és ezt követően döntést hozni. A forma-preferenciák egyéniek, választhatunk szögletes, modern, letisztult kádat, vagy gömbölyded vonalakkal megálmodottat, a döntés csak rajtunk múlik. Tökéletes aszimmetrikus választás a Ravak 10 aszimmetrikus kád. Egyenes kádak közül pedig az örök kedvenc a Ravak Vanda II.
 
 
RAVAK Evolution

RAVAK Evolution

 

Térben álló kádak

Ahogy azt a 2016-os trendeket bemutató bejegyzésünkben is kifejtettük, a térben álló kádak és csaptelepek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A nagyobb fürdőszobák, vagy akár lakószobák méltó díszei ezek a különleges darabok, elhelyezhetjük őket közvetlenül a padlón vagy akár dobogón is. A RAVAK szabadon álló kádakban középen helyeztük el a lefolyót, így két személy is kényelmesen elfér és hátradőlve élvezheti a különleges élményt.


A lényeg, hogy hosszú távra tervezzünk, vegyük figyelembe a várható igénybevételt és természetesen a rendelkezésünkre álló teret - akkor sem kell lemondanunk a mindennapi fürdésről, ha apró fürdőszobánk van. A kis terek kihasználásához adott tippjeinkért olvassa el múlt heti bejegyzésünket!
 
 
RAVAK Freedom RForrás: www.ravak.hu
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?